Berkat Doa Di Bulan Ramadhan 6:43 am

Berkat Doa Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum dan terima kasih kepada admin jika cerita aku disiarkan. Aku intro lah sikit ye. Nama aku Dayana(bukan nama sebenar) dan mer...
Balasan Menghambakan Ibubapa 6:30 am

Balasan Menghambakan Ibubapa

Saya Tina. Baru habis pantang bersalin anak kedua. Juga baru dibuang kerja serta merta semasa masih dalam pantang. Suami juga hanya tinggal ...
 Ayahku Jiwa Muda 6:21 am

Ayahku Jiwa Muda

Assalamualaikum pembaca sekalian hehe. Saya tertarik dengan confession Hinatachan tentang kesan anime. Di sini saya nak bercerita kisah saya...
Bermalasan di Aidilfitri 6:07 am

Bermalasan di Aidilfitri

Salam ‘alaik, selamat berpuasa kepada Admin IIUMC & para pembaca. Terima kasih juga sekiranya tulisan aku ni berjaya tembus untuk disiar...
4 Flat 10:25 pm

4 Flat

Assalamualaikum. Post ni aku nak share antara tips-tips yang kawan-kawan aku amalkan. Diorang ni memang superb lah. CGPA semua mantap-mantap...
Luahan Hati 10:15 pm

Luahan Hati

Salam semua. Untuk pengenalan, nama aku Insyirah. Lebih dikenali sebagai Ins. Berumur 25 tahun. Masih bujang dan bekerja di tengah bandar Ku...
Kenapa Adik Dilahirkan Sebagai OKU? 6:15 am

Kenapa Adik Dilahirkan Sebagai OKU?

Amat berterima kasih sekiranya confession ini disiarkan. Aku mempunyai 5 orang adik beradik. Seorang daripadanya adalah abang angkat yang di...
Introvert 9:39 pm

Introvert

Salam. TQ admin jika siarkan confession aku kat page hang. And thanks kepada sesiapa yang sudi meluangkan masa untuk baca luahan aku ini. A...
Kehidupan Selepas Ketiadaan Ibu 9:33 pm

Kehidupan Selepas Ketiadaan Ibu

Assalamualaikum w.b.t. Hari ni rasa nak taip kisah aku dan family aku. Just nk share dgn korang. Kalau kisah aku ni panjang sangat, aku min...
Mana Silapnya? 9:24 pm

Mana Silapnya?

Terima kasih admin sebab sudi kisah aku didengarkan (cerita aku ni ada unsur2 sedih, keliru & cliché). Aku ni tak pandai sangat nak berc...
This Newest Prev Post
 

Masukkan kata carian dan tekan Enter atau Go